De matrasreiniging

De werkwijze van MatrasCleaner Nijenhuis is uniek, effectief en de meest hygiënische manier om matrassen diep, grondig en veilig te reinigen. Na het maken van een afspraak komt een gecertificeerd specialist van MatrasCleaner Nijenhuis bij je thuis en controleert de matrassen middels een test van 1 minuut op allergie veroorzakende huisstofmijt uitwerpselen.

Dit is een test waarbij een zwarte doek tijdelijk op de machine als filter wordt geplaatst. Na 1 minuut het matras reinigen tonen we je de vervuiling. Dit is ongeveer 5% van wat wij bij een gehele matrasreiniging verwijderen. Er vormt zich vrijwel altijd een wit/grijs bergje fijnstof dat grotendeels bestaat uit de allergie veroorzakende uitwerpselen van de huisstofmijten. Zo kunnen we samen bepalen of het volledige reinigen van het matras noodzakelijk is.

Vervolgens reinigen we het gehele matras grondig en inwendig met het unieke MatrasCleaner 4-fasen reinigingssysteem. Na de reiniging wordt de oppervlakte van jouw matras behandeld met Matrascleaner anti huisstofmijt Spray die biologische bestanddelen bevat en een effectieve werking heeft tegen huisstofmijt en huisstofmijt uitwerpselen.

Deze diepte reiniging van jouw matras(sen) door de Matrasreiniging Nederland-specialist vindt plaats bij jouw thuis. De matrassen kunnen op de bedbodem blijven liggen. De reiniging is geheel biologisch en vrij van chemicaliën.

Stap 1

Testreiniging van een klein gedeelte van het matras: De mate van vervuiling wordt bepaald en de blootstelling aan allergenen wordt getest.

Stap 2

Belangrijkste reiniging van het gehele matras, duur ongeveer 20 minuten, reiniging boven- en onderzijde van het matras.

Stap 3

Verneveling van het matras met MatrasCleaner anti huisstofmijt Spray gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Stap 4

Aanbrengen van een MatrasCleaner-waarborgzegel op het gereinigde matras.

Hoe werkt het?

De MatrasCleaner reinigingsmachine genereert hoogfrequente trillingen. De vuildeeltjes in het matras worden hierdoor losgetrild, verpulverd en afgevoerd door een vacuüm zuigsysteem dat precies is afgesteld op jouw matras. Alle vuildeeltjes worden verzameld in een HEPA filter.

Tegelijkertijd wordt het matras gedesinfecteerd met intensief UVC licht dat de aanwezige bacteriën, virussen, schimmels en sporen in het matras doodt. Het reinigingsproces is onschadelijk voor het materiaal, geschikt voor alle soorten matrassen, topdekmatrassen en boxspring bodems. Het gehele verloop van reiniging is volkomen onschadelijk voor mens en milieu.

4 Fasen matrasreiniging

01


frequentietrillingen

02


vacuüm zuigsysteem

03


uvc-reiniging

04


anti huisstofmijt spray

MatrasCleaner Nijenhuis de matrasreiniger in de Provincies: Drenthe / Flevoland / Friesland / Gelderland / Overijssel

Gegarandeerde kwaliteit.

MatrasCleaner is de specialist van Nederland in matras reiniging en reinigt sinds 2005 matrassen voor particulieren, hotels (zoals Hilton, Van der Valk, Mercure), scheepvaart, kinderdagverblijven, Bed & Breakfast, Ikea en vele gerenommeerde beddenzaken volgens strikte richtlijnen. Als je jouw matras laat reinigen door ons dan ontvang je een garantie zegel die na het leveren van onze diensten op het matras wordt geplakt.

De matrassen kunnen tijdens het schoonmaken op de bedbodem blijven liggen.

Aanbevolen reinigingsinterval: ieder jaar, afhankelijk van de belasting.

Voordelen
  • Reiniging van het matras op locatie.
  • Geen voorrijkosten
  • Droge matrasreiniging
  • Matras direct te beslapen
  • Matrasreiniging is vrij van chemicaliën
  • Verlengt de levensduur van je matras
  • Verwijdert geuren uit het matras
  • Anti allergische behandeling
  • Biologische reiniging
  • Geschikt voor alle typen matrassen, topdekmatrassen en boxsprings

Vlekken laten verwijderen uit jouw matras:

Hoe krijg je vlekken uit een matras? Na de matrasreiniging is het mogelijk om alle organische vlekken uit je matras te laten verwijderen. Denk hierbij aan urinevlekken, transpiratievlekken, bloedvlekken. Uiteraard kan je een matras niet wassen. Vandaar dat MatrasCleaner Nijenhuis de beste manier gebruikt, ontwikkeld door MatrasCleaner, om matrassen te ontdoen van vlekken en een matras echt optisch schoon te maken.

Meer weten over matrasreiniging? Bel 0031(0)387859967 of ga naar contact.